Compra Unifamiliar Pareada en Puigcerdà

Unifamiliar aislada - Puigcerdà

255 m²
4
1
5.294 €/m²

Descripción

A tocar del Llac de Puigcerdà, zona molt tranquil·la a menys de 5 minuts caminant del centre del poble, hi ha aquesta magnífica casa unifamiliar amb parcel·la de 1.000m2, molt assolellada i amb vistes a la Tosa.
La casa gaudeix d’una gran planta principal, molt còmoda i que permet fer vida en planta baixa. En aquesta planta hi trobem la sala d’estar amb xemeneia, el menjador i la cuina, espais que es comuniquen entre ells amb portes correderes i que tenen accés directe al jardí, facilitant així l’ús del jardí per fer dinars amb la família i amics. En aquesta mateixa planta hi ha 4 habitacions, una suite amb bany i tres dobles, totes elles amb armaris encastats, un segon bany complet, un servei de cortesia, safareig i garatge.
Sota coberta hi ha un bonic espai, actualment utilitzat com a despatx, que es podria convertir en suite gràcies al bany complet incorporat.
La casa disposa també d’una planta semi-soterrada on hi trobem una gran sala diàfana amb dos finestrals que ens donen sortida a la part de baix del jardí, una habitació i un bany complet.
La parcel·la, a més de la zona enjardinada, té una zona asfaltada, molt pràctica per a poder aparcar els cotxes o per jugar a bàsquet, amb les bicis o amb els patinets.
Està situada al costat del Llac de Puigcerdà, lloc emblemàtic de la Cerdanya on sempre ve de gust fer-hi un passeig observant els ànecs i els esquirols que hi habiten.
Una casa ideal per a viure en família.
Contacta’ns i organitzarem una visita per a tu.

traducir

Trovimap ID: 349422-35444881
Ref. Agencia: Puigcerdà Aur

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1998

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Gran Vall Serveis Immobiliaris

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones