Compra Casa en Calle Rovirola, Rovirola, La

Masia - Rovirola, La

320 m²
4
1
859 €/m²

Descripción

Masia del 1850 completament restaurada i situada a una zona molt tranquil·la i envoltada de natura al barri La Rovirola de Santa Maria d'Oló.

La casa està formada per la planta baixa amb accés al jardí de 550m² i dues plantes superiors. A més, vint metres més avall, al mateix carrer hi ha una altra parcel·la de 900m² amb un garatge per a fins a 4 cotxes!

A la planta baixa hi trobem un ampli rebedor juntament amb diverses sales d'emmagatzematge, taller i celler. Amb accés al jardí de 550m².

A la primera planta hi trobem 2 habitacions dobles, un quarto de bany (amb banyera) i una cuina oberta a l'ampli menjador i sala d'estar. També consta d'una increïble terrassa de 53 m² amb sala de bugaderia i vistes al jardí.

A la segona planta hi trobem tres habitacions dobles, un bany complet (amb dutxa) i una àmplia sala d'estar/menjador.

Calefacció mitjançant 2 estufes a la primera planta. També hi ha la instal·lació feta per posar calefacció de gasoil a tota la casa.

Subministraments: aigua mitjançant pou + instal·lació municipal i fibra òptica. També té accés a camins envoltats de natura per on passejar.

A més, la casa està molt ben comunicada amb la C-25 (Eix Transversal) podent arribar a Vic en tan sols 15 minuts i a Manresa en 20.

T'agradaria saber més sobre aquesta encantadora masia? Contacta amb nosaltres i t'atendrem amb molt de gust.

traducir

Trovimap ID: 349399-34747873
Ref. Agencia: 23012

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1850

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones