Compra Unifamiliar Pareada en Calle Pedraforca, Carretera De Roda, Vic

Unifamiliar adosada - Vic

254 m²
4
1
2.148 €/m²

Descripción

La casa està distribuïda en 4 plantes de 72 m2, resultant una superfície total aproximada de 288 m2 construïts. Està distribuïda en:
Planta Baixa amb una cuina de dimensions importants, amb taula per menjar, un estar-menjador amb llar de foc, un bany complert i un armari adaptat com a espai de costura, a més d’un armari encastat per a l’emmagatzematge d’abrics. Disposa d’un petit jardí d’accés al qual hi ventila la cuina i una magnífica terrassa de 23 m2 en continuïtat amb l’estar menjador.
A la Planta Primera l’habitatge disposa de 4 habitacions, 3 d’elles dobles, i dos banys. Un d’ells a dins de l’habitació principal conformant una habitació tipus suite. Gran profusió d’armaris encastats de fusta natural de cirerer amb amplis espais per a l’emmagatzematge de la roba.
Al primer Soterrani l’habitatge disposa d’un altre armari encastat de grans dimensions, de la sala de màquines on s’hi allotja la caldera i l’acumulador d’aigua procedent de les plaques solars i on, addicionalment, està habilitat per estendre la roba pel seu assecatge natural gràcies a la seva ventilació natural. En aquesta mateixa planta, separat de l’habitatge per dues portes anti-incendi, s’hi situa l’aparcament de 48 m2 per a aparcar-hi dos cotxes i amb espai sobrer per a l’emmagatzematge de motos, bicicletes, llenya, etc.
L’habitatge també disposa d’un segon soterrani, una sala diàfana de 72 m2 sense pilars intermedis i que és el complement ideal a l’habitatge per a allotjar-hi un gimnàs

traducir

Trovimap ID: 349399-32739595
Ref. Agencia: 22007

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2018

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones