Compra Piso en Roda De Ter

Piso - Roda de Ter

85 m²
4
1
1.865 €/m²

Descripción

Benvingut a la llar perfecte a Roda de Ter! Aquest encantador pis cèntric té tot el que necessites i més. Amb una ubicació privilegiada al cor de la població, aquesta llar ofereix comoditat, espai i una àmplia plaça de pàrquing amb traster, ¡ tot en un!

Construït l'any 2000, aquest pis lluminós està dissenyat pensant en parelles que busquen un espai acollidor i funcional. Amb una orientació oest, gaudiràs de càlids capvespres des de la comoditat de la teva pròpia llar.

Aquest pis de 100m2 ofereix una distribució intel·ligent que inclou una habitació individual, dues habitacions dobles i un bany complet AMB PLAT de dutxa i mampara, juntament amb una cuina totalment equipada (vitroceramica, campana extractora i forn nous) un lluminós saló menjador, ideal per a moments de reunió i relax!

A més, compta amb la conveniència d´un ascensor, facilitant l´accés a totes les comoditats d´aquesta encantadora llar. Amb l'avantatge addicional d'estar envoltat de col·legis, aquest és el lloc perfecte per a parelles joves o famílies petites que busquen establir-se en un ambient acollidor i ple de possibilitats.

No perdeu l'oportunitat de convertir aquest espai en un lloc ple d'amor i records inoblidables. Vine a descobrir la teva nova llar a Roda de Ter avui mateix!

traducir

Trovimap ID: 349388-37002195
Ref. Agencia: 202413

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2000

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

VESTIT LUQUE, RICARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones