Compra Unifamiliar Pareada en Santa Maria De Corcó

Unifamiliar aislada - Santa Maria de Corcó

118 m²
4
1
2.500 €/m²

Descripción

Desitges viure envoltat de vegetació? Aquesta llar t'ofereix aquesta oportunitat. Escoltar el xiuxiueig del vent entre els arbres, aspirar l'aire fresc i gaudir de la calma de l'entorn són només algunes de les experiències que us esperen aquí. Ubicada al poble de L'Esquirol, a les portes del paratge natural del Collsacabra, aquesta residència ofereix una escapada per assaborir totes les estacions de l'any.

La càlida i familiar ubicació, combinada amb la lluminositat d' aquesta torre, t'embolcallarà en una aura de serenitat. Construïda sobre una parcel·la de 528 m2, la casa compta amb un acollidor rebedor, una cuina tipus office i un ampli menjador-sala d´estar amb llar de foc, a més d´una encantadora terrassa que convida a gaudir de la natura.
A la planta principal, trobaràs 3 habitacions i 1 bany, mentre que al nivell superior, hi ha 2 habitacions dobles addicionals, cadascuna amb accés a una terrassa assolellada, a més d'un altre bany i un pràctic traster. Al semisoterrani, es disposa d'un ampli garatge per a 3 cotxes per a més comoditat.

Disposa d´un jardí de 419 m2 que inclou una zona de barbacoa.

En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del CODI CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s´aprova el Reglament d´Informació al Consumidor a la compravenda d´habitatges a CATALUNYA, s´informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin d´aplicació (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan inclosos en el preu.

traducir

Trovimap ID: 349388-36765375
Ref. Agencia: 2024008

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1996

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

VESTIT LUQUE, RICARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones