Compra Unifamiliar Pareada en Calle De L'Esquerda, 38, Roda De Ter

Unifamiliar aislada - Roda de Ter

153 m²
4
1
2.608 €/m²

Descripción

Estrenar casa és una experiencia única i una oportunitat de gaudir d'un producte d'avantguardia amb acabats actuals. Convertir des de l'inici del projecte de la casa en la vostra llar està de nou al vostre abast !
Parcel.la de 422 m2, en una residencial ubicació que conté una amplia casa de 174 m2 construits. Amb una amplia zona de jardi amb piscina a peu de cuina i menjador que disposa d'un porxo dissenyat per aportar ombra sense necessitat de tendals que proporciona una maravellos menjador exterior.
La casa té dues plantes. En planta primera s'accedeix a un garatge per 2 cotxes de 43 m2, on cada un pot accedir sense la necessitat de moure el vehicle del costat, safareig . un bany complert, 3 habitacions, Una primera individual, la segona doble i la tercera la principal suite amb vestidor i bany!
P.Baixa, hall entrada, bany complert,sala menjador cuina de 45 m2 sortida directa jardi
Aquesta casa unifamiliar redefineix el significat de l'elegància i la comoditat. Amb un disseny interior que prioritza la lluminositat i l'amplitud, us sentireu connectat amb la natura des de cada racó de la casa. Gaudeix d'una suite amb bany propi i vestidor, una joia de privadesa i confort.

La moderna cuina americana et convida a delectar els teus sentits i connectar amb amics i família mentre prepares els teus plats preferits. A més, l´accés directe al porxo i la zona de jardí amb piscina crea un ambient d´entreteniment perfecte per a qualsevol ocasió.Nota: La informació proporcionada està

traducir

Trovimap ID: 349388-21398173
Ref. Agencia: 19350

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2019

Certificado energético

-

Características interiores

  • Tipo de suelo:
    Madera
  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

VESTIT LUQUE, RICARD

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones