Compra Casa en Ribes De Freser

Casa En venta en Ribes De Freser

128 m²
4
1
2.961 €/m²

Descripción

Espectacular xalet de 130m2 amb jardí de 1.800m2, dissenyat pel prestigiós arquitecte Josep mª Sostres. Situada a Ventolà, petit poble del municipi de Ribes de Freser, ens regala unes excepcionals vistes panoràmiques a la vall del Ricard i el Freser.

Des del portal privat de la finca i per un còmode accés trobem el garatge. L'interior de la habitatge presenta dues parts ben diferenciades; a la de nit tenim 1 bany complet, un petit traster-rentador i tres habitacions, una d'elles amb llar de foc. La part de dia ofereix un ampli espai amb acollidora sala d'estar amb gran llar de foc, cuina que dóna a l'ampli i lluminós menjador des del qual accedim a un original entresolat habilitat com a sala de relaxament - biblioteca.

Però la part de la finca que definitivament enamora és idíl·lic jardí de 1.800m2. Aquest té diverses parts diferenciades, la primera amb sortida des del menjador, és la zona barbacoa, des d'on podrem contemplar el cel envoltats d'un relaxant silenci, només trencat pel so de la natura, en un entorn ideal per sopar a la fresca. Enfilada a sobre aquesta zona, hi trobem una original cabanya, llaminadura pels jocs i la imaginació de la mainada. En extrem del jardí destaca una zona de pins on no és gens estrany troba algun rovelló despistat.

Des del punt de vista pràctic disposa de calefacció, internet, etc.
Possibilitat de construir un segon habitatge dins la finca. Cal destacar la seva situació, molt propera a Planoles, Ribes de Freser, la Molina i la vall de Núria.
GRAN OPORTUNITAT, NO LA DEIXIS ESCAPAR!

Si sents que aquesta podria ser la teva casa i t'agradaria concertar una visita...
Pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats. A IpsoFacto Immobiliària t'ajudarem a trobar el que busques i t'acompanyarem al llarg de tota la gestió. Som un equip seriòs i proper! T'esperem!

IPSOFACTO IMMOBILIÀRIA
c/ Riu Güell, 154
Girona

traducir

Trovimap ID: 348835-20671740
Ref. Agencia: 237

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IPSOFACTO INMOBILIARIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones