Compra Piso en Terrassa

AE PP m2 + 4 HAB + 2 BAÑOS Y PATIO INTERIOR DE 14M2 PARA ENTRAR A VIVIR EN PERE PARRES

102 m²
4
1
1.951 €/m²

Descripción

AE PP m2 + 4 HAB + 2 BANYS I PATI INTERIOR DE 14M2 PER ENTRAR A VIURE A PERE PARRES

Volkvillage comercialitza en exclusiva aquest bonic habitatge ubicat en una de les zones més buscades de Terrassa per viure, Pere Parres, al davant d'una plaça, envoltada de tots els serveis i comerços que puguis imaginar.

Barri singular on predominen les famílies, zones verdes i Centres Esportius per poder gaudir al teu temps lliure envoltat dels que més vols, la peculiaritat d'estar a un pas del Centre.

Estem davant d'una veritable llar que ens convida a relaxar-nos a cada de les seves estades i on s'aprofita al màxim la lluminositat de l'habitatge sempre pensant en el benestar de la família que l'habita.

En accedir a l'habitatge ens trobem un bonic distribuïdor que alhora ens dóna pas a la zona de dia, on trobarem un espectacular menjador de 24m2 amb grans vidrieres amb vistes cap a la ciutat, a través d'una porta tenim accés a la cuina office de 8m2 que ens dóna accés al pati/safareig de 14m2, dos espais diferents multiusos i on si tens mascota gaudís d'allò més amb la banyera adaptada per a ells. Des del menjador accedim a un ampli distribuïdor des d'on tenim accés a la resta d'espais de l'habitatge. Compte amb 4 habitacions dos exteriors de 12/10m2 i dos interiors que donen a la zona de pati de 8/8m2, a més tenim un lavabo de cortesia de 3m2 i bany complet amb plat de dutxa.

És un pis ideal per a grans famílies, compte amb 85m2 útils, súper ben distribuïts, grans i amplis espais que us esperen amb els braços oberts per donar-vos la benvinguda.

Pel que fa als acabats, són de molt bona qualitat, terres de gres, fusteria interior de faig, exterior d'alumini amb vidres dobles, porta blindada i porter automàtic. A més, la finca disposa d'ascensor.

Ideal per als amants de la tranquil·litat però que alhora no volen perdre's els avantatges de viure a un pas del Centre, els més urbanites estaran encantats per tots els serveis i comerços que ofereix, ESCLAT, MAXIMER I MERCADONA A 80MTS… Farmàcies, CAP , Escoles i Instituts, Torre de Palau i Montserrat Roig. No hem d'oblidar la bona comunicació que teniu amb transport públic, parada de bus a 50mts i Ferrocarrils a 8 min caminant.

No deixeu passar aquesta bona oportunitat, envieu-nos una sol·licitud i un dels nostres agents estarà encantant d'atendre't.

traducir

Trovimap ID: 323040-36903342
Ref. Agencia: 001333

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

1979

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

VOLK VILLAGE

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones