Compra Piso en Carrer Santa Anna, Tàrrega

Magnífic pis al centre de Tàrrega

203 m²
4
1
788 €/m²

Descripción

Fantàstic pis en edifici emblemàtic de Tàrrega!

Pis de 203 m2 construïts, en una sola planta al centre de Tàrrega.

El pis consta de tres habitacions dobles, grans i lluminoses, dues sales, cuina gran amb espai per menjar, menjador amb accés a la terrassa, un lavabo, un bany i un ampli rebedor.

Història de l'edifici on es troba situat el pis:

1. Casa Càrcer (c/ Santa Anna, 10)
Aquest edifici va ser promogut per Enric de Càrcer i Sobies, alcalde de Tàrrega i president de la Diputació de Lleida a finals del segle XIX. L’any 1902, de Càrcer va presentar el projecte arquitectònic de la casa que, finalment, es va materialitzar al 1905. Amb aquesta promoció es creu que la casa Sobies i la casa Càrcer formaven part de la mateixa construcció. En tot cas, ambdues són un clar testimoni de la prosperitat econòmica, i del refinament artístic, viscut a la capital de l’Urgell a inicis del segle passat.

L’arquitecte escollit per alçar aquesta casa fou en Josep Coll i Vilaclara, excel·lent alumne de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona en temps de la direcció de Lluís Domènech i Montaner.

La casa Càrcer crida l’atenció al vianant per la colorista decoració de la seva façana i pel voladís de la seva teulada, el qual es suportat per dues mènsules. S’hi troben adherits materials tant variats com la pedra, el totxo, la ceràmica vidriada, culs d’ampolla de vidre, el ferro forjat, els engrafiats i la pedra volcànica. La lluentor que gaudeix avui la seva façana es deguda, en part, per la restauració a la que fou sotmesa l’any 2008.



traducir

Trovimap ID: 313022-31043029
Ref. Agencia: 21244

Características

Tipo

Planta

Año de construcción

1910

Certificado energético

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Habitatg immobiliaria

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones